Grond-, afbraak- en infrastructuurwerken

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 011 79 14 24
  • Afbraakwerken 01
  • Afbraakwerken 02
  • Afbraakwerken 03
  • Afbraakwerken 04

"Elk object wordt op een bepaald moment overbodig"

Heden ten dage is sloopwerk specialistenwerk dat door ons wordt uitgevoerd met geavanceerd materiaal. De Coster H. is gespecialiseerd in het geheel of gedeeltelijk slopen van objecten.

  • Vanuit het milieuoogpunt wordt voor aanvang van een project gekeken naar het toekomstige hergebruik van de vrijkomende materialen overeenkomstig het Bouwstoffenbesluit.

  • De Coster heeft in zijn vakgebied een uitstekende reputatie verworven bij tal van kleine en grote opdrachtgevers en is toonaangevend in de branche. Variërend van woningen tot complete fabrieks- en kantoorgebouwen.

  • De sloopwerken kunnen compleet worden uitgevoerd. Inclusief het gescheiden houden en afvoeren van de verschillende afvalstromen. Puin wordt verwerkt tot gecertificeerd granulaat.

  • Met het eigen wagenpark kan al het gespecialiseerd materiaal worden aan- en afgevoerd. Tevens zijn al de sloopkranen voorzien van de meest moderne hulpmaterialen. Dit om het sloopwerk zo veilig, economisch en milieukundig verantwoord te kunnen uitvoeren. Onder meer door middel van sorteergrijpers, vergruizers, sloopscharen en hydraulisch sloophamers.

Vragen of vrijblijvende offerte? Aarzel niet om contact op te nemen

Afbraakwerken - slopen


Door de jaren heen is een grote expertise opgebouwd, U kan bij ons terecht voor het uitvoeren van volgende afbraakwerken:

Slopingen:

Slopen van residentiële gebouwen
Slopen van industriële gebouwen
Slopen van betonconstructies
Slopen van staalbouw
Slopen van ondergrondse constructies
Ontmantelen van gebouwen ten behoeve van hun renovatie


Slopingen en opruimingen:

Slopen van industriële en particuliere gebouwen, hoog en laagbouw
Afbraak van betonconstructies
Afbraak van fabrieksschouwen
Slopen van bunkers
Slopen van metaalconstructies
Eventueel afzonderlijk binnenontmanteling en binnensloop
Uitbraak van beton- andere verhardingen
Afvoer van afbraakmaterialen met eigen vrachtwagens en containers

Bij het uitvoeren van deze werken komen VEILIGHEID & MILIEU op de 1ste plaats. Dankzij het machinepark, gebaseerd op de nieuwste technologieën worden er bij een afbraak de geluiden en trillingen tot een minimum beperkt. Wij beschikken over degelijk opgeleide en betrouwbare werknemers: dankzij onze dagelijkse inspanningen is NV De Coster Henri een rondom gecertificeerd bedrijf dat beschikt over de nodige certificaten.

 

De Coster Grondwerken

Onze visie krijgt elke dag opnieuw een concrete invulling door opleiding, vernieuwingen van machine- en wagenpark en het continue vergroten en uitbouwen van de ervaring en kennis.

Henri De Coster

henri logo

Kwaliteit, Veiligheid en Milieu

Contacteer Ons

  info (@) decostergrondwerken.be
  +32 11 79 14 24
+32 11 79 14 23
  Achterstraat 34 - 3990 Peer

Meer gegevens