Grond-, afbraak- en infrastructuurwerken

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 011 79 14 24

Kwaliteit, veiligheid en milieu

Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg staan bij De Coster H. hoog in het vaandel. Voor ons betekent Kwaliteit: het nakomen van gemaakte afspraken, beschikbaarheid en flexibiliteit zijn hierbij van groot belang.

Bij De Coster H. NV wordt er gewerkt aan de verbetering van de beroepsbekwaamheid van het personeel, de staat van het materiaal en een degelijke uitvoering van de opdrachten.

Veiligheid is voor onze werknemers van groot belang, daarom zijn onze mensen enorm betrokken bij het onderwerp veiligheid. De VCA certificering is voor ons een belangrijke waarborg. Door deze trainingen en maandelijkse toolboxmeetings stimuleren onze mensen elkaar, zijn nauw betrokken in het proces en raken zo meer gemotiveerd.

 

VCA

VCA - Veiligheid Checklist Aannemers:

Het VCA-certificaat is een verklaring die een gerechtvaardigd vertrouwen biedt 'dat de veiligheid in goede handen is'. Een kenmerk van het VCA-certificaat is dat er periodiek gecontroleerd wordt of De Coster H. nog aan alle eisen voldoet. De Coster H. staat als het ware onder toezicht van de certificatie-instelling die het certificaat heeft verstrekt en wordt door deze regelmatig (jaarlijks) gecontroleerd.

Dankzij het op een verantwoorde en veilige manier uitvoeren van de werkzaamheden beschikken wij over het VCA certificaat. Goede arbeidsomstandigheden voor ons personeel hebben een hoge prioriteit binnen het bedrijf. Wij hechten veel belang aan het respect voor het milieu en werken met verschillende methodes om zo ecologisch mogelijk te werken:

Het reduceren van de afvalstromen per werf door te recycleren en het hergebruiken van secundaire grondstoffen
Door de activiteiten te verrichten conform de geldende wetgeving en reglementering

Uw projecten zijn bij ons in vertrouwde handen!

Zowel voor de opdrachtgever, De Coster Henri als zijn personeel heeft dit VCA-certificaat voordelen:

  • Een opdrachtgever die risicovol werk uitbesteedt aan De Coster H. mag er op vertrouwen dat dit werk op een veilige manier wordt uitgevoerd
  • De Coster H. is verzekerd van een eerlijke, onpartijdige, professionele beoordeling door een certificatie-instelling, aangezien VCA toegepast wordt onder formele Europese accreditatieregels. Bovendien heeft het VCA-certificatieproces audits. VCA is een middel om aan te tonen dat DE COSTER H. NV werkt overeenkomstig essentiële wettelijke vereisten.
  • Het personeel mag een veilige en gezonde werkomgeving verwachten. Een persoonlijk VCA-veiligheidsdiploma is een waardevol document voor de houder, aangezien dit een officiële erkende verklaring is die een gerechtvaardigd vertrouwen biedt dat de houder een professionele, veilig werkende vakman is.

 

certipro logo2 

Het Quarea- zorgsysteem is een integraal milieuzorgsysteem dat ertoe moet bijdragen dat zowel productie als aanwending van puingranulaten als secundaire grondstoffen verloopt zonder schade voor mens en milieu.

Volgens het minstrieel besluit (B.S. 05 januari 2006) voldoen de puingranulaten gecertifieerd volgens het Quarea- zorgsysteem en de Vlarea- eisen voor het bekomen van het statuut van secundaire grondstoffen.

 

 

 

Vragen of vrijblijvende offerte? Aarzel niet om contact op te nemen

De Coster Grondwerken

Onze visie krijgt elke dag opnieuw een concrete invulling door opleiding, vernieuwingen van machine- en wagenpark en het continue vergroten en uitbouwen van de ervaring en kennis.

Henri De Coster

henri logo

Kwaliteit, Veiligheid en Milieu

Contacteer Ons

  info (@) decostergrondwerken.be
  +32 11 79 14 24
+32 11 79 14 23
  Achterstraat 34 - 3990 Peer

Meer gegevens